^Na vrh
 • 1 Prolećna akcija!!!
  Poštovani klijenti, u toku je prolećna akcija u okviru koje vam nudimo 15% popusta na sve naše usluge. Iskoristite je - već danas!
 • 2 Agencija Legend
  Prevodjenje svih vrsta tekstova sa srpskog na druge jezike i obrnuto, lektura i korektura, časovi srpskog jezika za osnovce i srednjoškolce, priprema za prijemne ispite.
 • 3 Naš brend su naši klijenti
  Budite jedinstveni i prepoznatljivi po gramatički, stilski i štamparski savršenim tekstovima, kao i vladanju maternjim jezikom i kulturom izražavanja. Dodjite kod nas!
 • 4 I reči i dela
  Naš zaštitni znak nije samo naš logo, već i stručnost, profesionalizam, efikasnost, poštenje i ljubav prema svom poslu. Proverite!
 • 5 Program stručne prakse
  Agencija Legend organizuje program stručne prakse u trajanju od 6 meseci za studente i diplomce filološkog fakulteta. Ovim programom predvidjeno je da se praktikanti obučavaju na poslovima prevodjenja, lekture i korekture svih vrsta tekstova. Za bliže informacije pozovite 011/21-00-572 ili 064/157-0-597.
baner

Sponzorisano

 

 

Ja sam Tatjana Jovanović. Po struci sam master filologije (smer: srpski jezik i književnost) i imam bogato iskustvo u svom poslu. Moj tim čine moji stručni saradnici - filolozi, koji su svojim znanjem, iskustvom i strpljenjem spremni da učine sve da biste bili zadovoljni našim uslugama. Tu smo za sve vaše nedoumice, a spremni smo da vam postanemo i bliski saradnici.

Radno vreme agencije je od 9 do 17h. Nedeljom ne radimo.

Možete nas kontaktirati na 011/21-00-572 ili 064/157-0-597.

Nalazimo se na Trgu Branka Radičevića 4, u Zemunu (v. mapu).

Kursna lista

Copyright © 2013. Legend agencija Rights Reserved.


skype youtube